вівторок, 12 березня 2019 р.

Народжена бути єдиною


День Інформації
     
     День Соборності України - свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві.
     Українці завжди мріяли про свою незалежну державу. Тому був підписаний Акт Злуки. Він об'єднав український народ як націю.
     Вся історія нашого народу - історія злетів і падінь. Та об'єднавши зусилля наш народ здатен вразити світ своїми здобутками.
      До 100-річчя Соборності України бібліотекою проведено День Їнформації:"Народжена бути єдиною". Бібліотекар підготувала книжково-ілюстративну виставку:"Соборність Духу, Розуму і Серця"(для всіх категорій користувачів). Інформаційно-виховна година:"Ми різні, і в цьому наше багатство, ми єдині - і в цьому наша сила"(підготовлена активом бібліотеки, учнями школи..Історичний екскурс:" Історія дер жавотворення"( підготовлена вчителем історії, учнями старших класів). А також користувачі бібліотеки мали змогу переглянути відеофільми: "По долині жито, по горі блакить"(Державні символи України); "Павло Чубинський - творець віщих слів"(автор слів Державного Гімну України).

Немає коментарів:

Дописати коментар