вівторок, 12 березня 2019 р.

Живим уклін - загиблим слава"

Тематична добірка, інформаційне повідомлення
( до річниці перемоги Революції Гідності та увічнення пам'яті Героів Небесної Сотні)
   
    20 лютого - День Героїв Небесної Сотні.
     Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, у тому числі мешканці Хмельниччини, Старокостянтинівщини, боролися зі злочиним режимом, йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев'яними щитами, не за свої інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.
      Вони - Герої, бо герой - це той, хто не шкодує себе заради інших, Ми всі в боргу перед цими людьми - і тими, хто вцілів, і тими, хто потрапив до Небесної Сотні та спостерігає за нами з небес.
      Бібліотекар ознайомила присутніх  з папками газетно-журнальних матеріалів 2013-2014рр., з книгами: Матіос Марія, "Приватний щоденник. Майдан.Війна..."; Бондарчук Тетяна "Кохання, розстріляне снайпером.."  Автори дуже зворушливо і чуттєво описують маленькі історії українських родин, життя яких болючими втратами та глибокими ранами назавжди змінив Майдан... Тетяна Бондарчук пише про свого коханого чоловіка Сергія Бандарчука,  вчителя Старокостянтинівської гімназії, Героя України; спогади однодумців. тощо.
      Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні, вічна шана їхнім сім'ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

Немає коментарів:

Дописати коментар