суботу, 23 березня 2019 р.

Жінки, які змінили світ

Добірка матеріалів, інформаційне повідомлення
   
     Пам'ять невмируща - про це ми маємо завжди собі нагадувати. У кожного народу є свої історичні постаті першої величини, яких не в змозі покрити пил віків. Упродовж свого історичного розвитку Україна мала чимало славних доньок. Це княгині й князівни, козачки й селянки, просвітниці й воїни, митці й учені...
      Цікаву і змістовну програму до Жіночого дня 8 Березня підготували учні Веснянської зош І - ІІІ ст. на чолі з педагогом-організатором Гордієнко О.А., в школі; Працівники культури, сільської ради , в приміщені СБК, вітали Жінку-берегиню, Жінку-матір. Цікава, змістовна програма з теплими словами, подарунками,  номерами учасників художньої самодіяльності не залишили байдужими присутніх в залі.
     Бібліотекар ознайомила присутніх з літературою з тематичної добірки: "Жінки, які змінили світ. Портрети на тлі епохи": Оксана Забужко"І знов я влізаю в танк..."(Лауреат Шевченківської премії 2019р.); Ліна Костенко "Річка Геракліта"; Марія Матіос "Вирвані сторінки з автобіографії";" Ірен Роздобутько про Блеза Паскаля, Вольфа Моцарта, Ганса Андерсена, Катрусю Білокур, Чарлі Чапліна"; Ганна Ручай "Маруся Чурай і я" інші.
     Серед нас живе багато     жінок, які словом і справами доводять, що вони гідні носити ім'я  українки, Ми вдячні всім, хто живе і працює в ім'я нашої держави - України.

Немає коментарів:

Дописати коментар