понеділок, 12 листопада 2018 р.

Аптека для душі

День відкритих дверей

       Найбільш повно значення книги і читання відображено у спадщині В.О.Сухомлинського: "Я тисячу разів переконаний у тому, що успішне навчання залежить , насамперед, від уміння свідомо читати,- читаючи,думати й думаючи, читати".
        Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в бібліотеці проведено День відкритих дверей:"Аптека для душі". Саме так в давнину називали бібліотеки. Користувачі бібліотеки мали змогу ознайомитись з виставкою літератури:"Мистецтво бути читачем", Бібліотекар ознайомила з книгами та матеріалами , зробивши огляд: "Світ, побачений крізь книгу" а також розповіла про історію Веснянської сільської бібліотеки; переглянули відеоролик: "Веснянка - моя мала Батьківщина". Користувачі-учні розповідали про книгу, про бібліотеку, про читання, вислови видатних людей про книгу, а також прислів'я, приказки: "Книги- міст у світ знань", "Золото добувають із землі, а знання з книги", "У книжці шукай не букви, а думки".
Переглянули відеофільми: "Ярослав Мудрий", "Література княжої доби України", "Як з'явилася книга?", "Як працює бібліотека", "Незвичайні бібліотеки світу!"

Немає коментарів:

Дописати коментар