понеділок, 25 липня 2016 р.

Бібліотека на службі громади



 Бібліотека є національним і соціально-громадським центром, який здійснює інформаційне обслуговування різноманйтних категорій користувачів, Всю сою роботу бібліотека спрямовує на пропаганду книги серед користувачів всіх вікових категорій, сприяє формуванню національної свідомості,вихованню патріотизму, любові до рідної землі, свого народу; проводить оперативну інформаційну та довідково-бібліографічну роботу, працюючи в тісній співпраці з будинком культури, школою, дитячим садочком, владою села.
  З приємністю хочеться зазначити, що частим гостем Веснянської сільської бібліотеки є голова сільської ради Дмитро Поліщук. От і сьогодні 21 липня до бібліотеки завітали місцеві представники влади на чолі з сільським головою.

      Бібліотекар Алла Кржевицька познайомила присутніх з матеріалами книжкової виставки "Бібліотека і влада: грані співпраці", а  сільський голова проінформував про нове в закодавстві, щодо надання пільг, субсидій тощо. До речі наразі сільська бібліотека бере участь в обласному конкурсі: "Бібліотека на службі громади".
   

Немає коментарів:

Дописати коментар